هل (نام علمی: Elettaria Cardamomum) در طب عامیانه به دلیل خاصیت گوارشی برای ناراحتیهای گوارشی و کاهش اشتها استفاده میشود .هل به دلیل اثرات مثبتی که در تشکیل شیره معده دارد، در مکملهای غذایی نیز مناسب است.عصاره استخراجی ما به رنگ زرد و دارای رایحهای غنی و تند–شیرین است. این عصاره، عطر گرم و بسیار معطری دارد که کمی بوی سینئول نیز به آن اضافه میشود شیرینی این عصاره به تدریج افزایش مییابد و تجربهای دلپذیر را به ارمغان میآورد. قدرت و رایحه پیچیده این عصاره، خواص عطر هل تازه له شده را بهخوبی نمایش میدهد و حتی از اسانسهای استخراج شده با بخار نیز کیفیت بالاتری دارد. به همین دلیل، عصاره هل استخراجی با CO2 گزینهای عالی برای استفاده در تولید عطرها و محصولات آرایشی محسوب میشود، چرا که نه تنها عطر قویتری دارد بلکه تجربهای طبیعی و خوشایند را نیز فراهم میآورد، بنابراین می توان از آن در عطرهایی با نت شرقی استفاده کرد. به دلیل اثر ضد میکروبی آن برای نگهداری محصولات آرایشی نیز مناسب است.